DOK Studiebegeleiding

DOK Studiebegeleiding is een Onderwijscentrum gelegen aan Bovenstestraat 58A in Echt.

DOK Studiebegeleiding biedt 1-op-1 bijlessen en huiswerkbegeleiding aan, zowel op locatie als online. Ze hebben hoogopgeleide vakdocenten en coaches die kunnen helpen met proefwerken, opdrachten en overhoringen. DOK is een rustige leerplek waar maatwerk wordt geleverd en er wordt gefocust op persoonlijke aandacht voor de leerling. Ze hebben een eigen digitale planner en bieden individuele begeleiding en coaching aan. DOK heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en alle docenten zijn werkzaam op verschillende middelbare scholen en hebben een VOG. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen voor een gratis intakegesprek.

Meer informatie over DOK Studiebegeleiding in Echt

DOK Studiebegeleiding is een Onderwijscentrum gelegen in Echt op Bovenstestraat 58A.

DOK Studiebegeleiding uit Echt kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij DOK Studiebegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijscentrum in de buurt van Echt? Dan ben je bij DOK Studiebegeleiding op de juiste plek. Bij DOK Studiebegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijscentrum is gelegen aan Bovenstestraat 58A in Echt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Echt of niet, iedereen kan contact opnemen met DOK Studiebegeleiding. Je kan DOK Studiebegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 57106067 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dokstudiebegeleiding.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar DOK Studiebegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij DOK Studiebegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DOK Studiebegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. DOK Studiebegeleiding

Bezoekers bekeken ook