Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari)

Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) is een Privéleraar gelegen aan Palantir 23 in Geldrop.

Bijles van Pegah is een bijlespraktijk die wordt geleid door Pegah, een persoon met een bachelor, master en PhD in natuurkunde en ervaring in lesgeven. De bijlespraktijk biedt bijlessen in wiskunde, natuurkunde en rekenen aan basis- en middelbare schoolleerlingen op verschillende niveaus. Het doel van Bijles van Pegah is om leerlingen te helpen hun beste prestaties te behalen. Er is ook een gratis kennismakingsles beschikbaar.

Meer informatie over Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) in Geldrop

Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) is een Privéleraar gelegen in Geldrop op Palantir 23.

Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) uit Geldrop kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Privéleraar in de buurt van Geldrop? Dan ben je bij Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) op de juiste plek. Bij Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Privéleraar is gelegen aan Palantir 23 in Geldrop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geldrop of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari). Je kan Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) telefonisch bereiken op: 31 6 46113517 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bijlesvanpegah.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijles van Pegah (Pegah Zolfaghari)

Bezoekers bekeken ook