Top 10 beste stuntstep - [Test & Reviews 2023]

Zoek je een stuntstep waarmee je trucs kunt uitvoeren?

Een goede stuntstep is de sleutel tot het nagelen van trucs. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste stuntsteppen om je te helpen de perfecte te vinden voor jouw behoeften. Met zoveel verschillende soorten stuntsteppen op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Maar maak je geen zorgen - wij dekken je.

Onze lijst bevat een verscheidenheid aan stuntsteppen, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een goedkope stuntstep of een dure, we hebben voor ieder wat wils op onze lijst. Bovendien kun je met de juiste stuntstep allerlei leuke trucs uitvoeren.

Lees hieronder onze bevindingen in de top 10 beste stuntstep. 

Beste stuntstep 2023 - TOP 3

We beginnen met de stuntsteps die volgens ons als de 3 beste uit de bus kwamen. Volgens ons heb je met de koop van een van deze stuntsteps een product met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

1. Black Dragon Stuntstep

De Black Dragon Stuntstep Liquid Gold is de perfecte step voor wie zich wil onderscheiden van de massa. Met zijn ultrasterke en lichte constructie is deze step perfect voor zowel beginners als gevorderden. De gespaakte 85A wielen zorgen voor een soepele rit en goede grip, terwijl de aluminium kern zorgt voor extreme duurzaamheid. Bovendien heeft de Black Dragon Stunt Scooter Liquid Gold een vette hoogglans gouden afwerking waarmee je opvalt in het skatepark of op straat.

2. Stunti 2-wieler stuntstep

Zoek je een stuntstep die licht en eenvoudig is, maar toch vol zit met stijl en kwaliteit? Zoek niet verder dan de Stunti step van Chillafish! Deze step is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar, met ons beroemde twintip deck met geïntegreerde rem. De ABEC-5 wielen van hoge kwaliteit laten je rijden alsof je nooit stopt en de comfortabele handgrepen voelen alsof je ze nooit wilt loslaten. Het dek is licht maar zeer sterk, waardoor het perfect is voor kinderen en volwassenen tot 50 kg.

3. Black Dragon Stuntstep

De Black Dragon Stuntstep Vert Racer Bronze is de perfecte stuntstep voor wie de concurrentie voor wil blijven. Met zijn extra sterke rechthoekige frameconstructie en drievoudige stangklem is deze step gemaakt voor zwaar gebruik, maar toch licht genoeg om gemakkelijk te kunnen manoeuvreren. De rubberen handvatten hebben stootbescherming aan de uiteinden, en er zit een stevige metalen voetrem op het achterwiel, waardoor je gemakkelijk op een dubbeltje kunt stoppen. De step is niet opvouwbaar, maar met zijn metallic bronzen detailelementen in combinatie met het zwarte frame zal hij zeker de aandacht trekken. Dus als je op zoek bent naar een stuntstep die je prestaties naar een hoger niveau kan tillen, kijk dan niet verder dan de Black Dragon Stuntstep Vert Racer Bronze.

Inhoudsopgave

Top 4-10 reviews: nog meer stuntsteps vergeleken!

Onze top 3 stuntstep zijn volgens ons de producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij hebben echter in totaal 10 goede stuntsteps voor je getest. Ben je dus nog niet helemaal overtuigd van de bovenstaande stuntsteps en wil je graag nog meer producten in je vergelijking betrekken?

Hieronder zie je de rest van onze stuntsteps reviews! Vergelijk de rest van de stuntsteps test en bekijk welke je bevalt. 

Bekijk ook:

4. Black Dragon Stuntstep

De Black Dragon Road Rage Stuntstep is perfect om het skatepark op te scheuren! Met een sterke rechthoekige frameconstructie van aluminium en zwaar staal kan deze step alle krachten aan terwijl je nieuwe trucs leert. De rubberen handvatten hebben stootbescherming aan de uiteinden, en er zit een stevige metalen voetrem op het achterwiel. De Black Dragon Stuntstep is niet opvouwbaar, maar hij is nog steeds extreem licht en gemakkelijk mee te nemen.

5. Lionelo Whizz Scooter

Lionelo Whizz is de perfecte stuntstep voor zowel beginnende als ervaren rijders. Gemaakt van lichte en duurzame materialen, kan deze step tegen een stootje, waardoor hij perfect is voor wie net trucs leert of voor wie zijn rijden naar een hoger niveau wil tillen. Het brede T-tube stuur zorgt voor een stabiele en comfortabele grip, terwijl de 110 mm wielen met aluminium kern een soepele rit bieden. Het flexibele spatbord MN stalen rem zorgt ervoor dat je op een dubbeltje kunt stoppen, waardoor deze step perfect is voor rijders van alle niveaus. Met zijn unieke ontwerp en verscheidenheid aan functies is de Lionelo Whizz de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige stuntstep.

6. Suotu Stuntstep

De Suotu Stuntstep Step is de perfecte instapstep voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. De Suotu Stuntstep Step is gemaakt van aluminium, waardoor hij uiterst duurzaam en stevig is. Hij heeft ook een soepele, comfortabele rit dankzij de grote wielen. De step heeft ook twee stuntpinnen voor het uitvoeren van trucs. Al met al is de Suotu Stuntstep Step een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een geweldige instapstep.

7. LifeGoods Wielen Lagers Roze

Eindeloze trucs en stunts zijn mogelijk met de LifeGoods StuntRider stuntstep. Deze step is gebouwd voor duurzaamheid en prestaties, met een sterk en lichtgewicht aluminium en stalen frame, versterkt dek, Y-vormig stuur, 100 mm PU wielen, en ABEC 7 lagers. De ingebouwde rem zorgt voor snelle stops, terwijl het 360° draaibare dek en de rubberen grepen eindeloze mogelijkheden bieden voor trucs en stunts. Of je nu een beginner of een pro bent, de LifeGoods StuntRider is de perfecte keuze voor urenlang plezier.

8. Stuntstep jongen HyperMotion

De Hypermotion Stuntstep is de perfecte keuze voor rijders die helemaal los willen gaan met hun stunts. Deze step heeft een duurzame rechthoekige frameconstructie die allerlei trucs aankan, terwijl het lichtgewicht ontwerp hem makkelijk te manoeuvreren maakt voor ollies en tailwhips. Het 360 graden draaibare stuur maakt bar spins een makkie, en de skate park-ready wielen zijn perfect voor elk terrein. Voor rijders die net beginnen is de Hypermotion Stunt Scooter ook perfect voor beginners. Met een veilig en duurzaam voetremmechanisme is deze step gebouwd om lang mee te gaan. Dus of je nu een beginner of een pro bent, de Hypermotion Stunt Scooter is de perfecte keuze voor iedereen die in stijl wil rijden.

9. I-wannahave Steppen Stunt

De I-wannahave Stunt Scooter Pro is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een topkwaliteit stuntstep die allerlei trucs kan uitvoeren. Hij is gemaakt van aluminium en stevig staal, waardoor hij uiterst duurzaam is en lang meegaat. De drievoudige stangklem zorgt ervoor dat het frame extra sterk is en alle soorten misbruik aankan. De ultralichte constructie maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren en allerlei trucs uit te voeren. De 360 spin trucs scooter wordt ook geleverd met een extra brede achterste voetrem die het stoppen snel en gemakkelijk maakt.

10. Black Dragon Stuntstep

De Black Dragon Stunt Scooter is perfect voor wie het skatepark wil beheersen! Zijn extra sterke rechthoekige frameconstructie met drievoudige stangklem en ultrasterke, lichtgewicht constructie maakt hem perfect voor het oefenen van allerlei trucs. De rubberen handvatten hebben stootbescherming aan de uiteinden en er zit een stevige, metalen voetrem op het achterwiel, waardoor hij veilig en gemakkelijk te gebruiken is.

Hoe kiezen wij onze top 10 stuntstep? - best geteste stuntsteps van 2023

We willen natuurlijk een goede en eerlijke top 10 stuntsteps lijst voor je samen te stellen, moeten de producten natuurlijk zo objectief getest worden.

Om een zo compleet mogelijk review te kunnen schrijven, letten we onder meer op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

 

Door al deze factoren mee te nemen in een stuntstep beoordeling, kun je de verschillende stuntsteps goed met elkaar vergelijken.

De top 3 beste stuntstep scoort gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Omdat niet iedereen hetzelfde budget heeft voor schoolartikelen, hebben we daarmee rekening gehouden en stuntsteps uit iedere prijscategorie vergeleken.

Tot slot over deze stuntstep test reviews

Dus, waar wacht je nog op? Koop vandaag nog een stuntstep en wees de afgunst van al je vrienden. Met de perfecte stuntstep kun je veilig en met gemak allerlei trucs uitvoeren. We hopen dat onze lijst je heeft geholpen bij het vinden van de beste stuntstep voor jouw behoeften. Wat is jouw favoriete stunt om uit te voeren op een stuntstep? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Meest gestelde vragen over de beste stuntstep vergelijken

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste stuntstep de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 stuntsteps dan zit je goed:

 • Black Dragon Stuntstep
 • Stunti 2-wieler stuntstep
 • Black Dragon Stuntstep

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande stuntsteps. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een stuntstep voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze stuntstep vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De stuntsteps die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste stuntstep in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede stuntsteps zijn. Alle bovenstaande 10 stuntsteps voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze stuntstep reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste stuntstep hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande stuntstep reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.