Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT

Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT is een Bijles gelegen aan Mgr. Zwijsenstraat in Breda.

Ik help kinderen met leren, huiswerk maken, plannen, wiskunde en rekenproblemen. Ik heb een lesbevoegdheid als docent wiskunde en een master special educational needs met specialisatie in dyscalculie. Ik heb jarenlange ervaring zowel voor de klas als individueel. Ik sta graag klaar voor kinderen in deze tijd van afleiding, hoge verwachtingen en (deels) thuisonderwijs. Ik bied wiskunde bijles en begeleiding in Breda. Mensen die al gebruik hebben gemaakt van mijn hulp zijn erg tevreden. Ze merken dat hun kinderen weer plezier hebben in leren en dat de resultaten verbeteren. Ik werk zowel fysiek in Breda als digitaal via videobellen. Bij vragen kun je contact met mij opnemen via Whatsapp, telefoon of e-mail.

Meer informatie over Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT in Breda

Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT is een Bijles gelegen in Breda op Mgr. Zwijsenstraat.

Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT uit Breda kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Breda? Dan ben je bij Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT op de juiste plek. Bij Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Mgr. Zwijsenstraat in Breda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breda of niet, iedereen kan contact opnemen met Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT. Je kan Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT telefonisch bereiken op: 31 6 53652698 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.nikkivervoort.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Nikki Vervoort Studiebegeleiding en RT

Bezoekers bekeken ook