Lyceo Utrecht - Maliebaan

Lyceo Utrecht - Maliebaan is een Huiswerkinstituut gelegen aan Maliebaan 87 in Utrecht.

Lyceo op de Maliebaan in Utrecht biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan leerlingen van zowel de basisschool als de middelbare school. De vestiging is gunstig gelegen in de buurt van diverse Utrechtse scholen en is gemakkelijk bereikbaar. De vestigingsmanager is het aanspreekpunt en coach voor leerlingen en ouders en stuurt de huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten aan. Lyceo streeft ernaar om het beste uit de leerling te halen en biedt begeleiding aan verschillende leerlingen, van basisschoolleerlingen tot studenten. Naast inhoudelijke ondersteuning wordt er gewerkt aan het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerling of student. De vestiging is zeven dagen per week geopend en biedt ook individuele begeleiding buiten openingstijden. Huiswerkbegeleiding bij Lyceo omvat het maken van huiswerk, het verbeteren van studievaardigheden en het ondersteunen bij het plannen. Bijles is beschikbaar voor middelbare scholieren en basisschoolbegeleiding wordt aangeboden voor kinderen van groep 3 tot en met 8. De begeleiders hebben een pedagogische opleiding en maken gebruik van eigen lesmateriaal.

Meer informatie over Lyceo Utrecht - Maliebaan in Utrecht

Lyceo Utrecht - Maliebaan is een Huiswerkinstituut gelegen in Utrecht op Maliebaan 87.

Lyceo Utrecht - Maliebaan uit Utrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Utrecht - Maliebaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Lyceo Utrecht - Maliebaan op de juiste plek. Bij Lyceo Utrecht - Maliebaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Maliebaan 87 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Utrecht - Maliebaan. Je kan Lyceo Utrecht - Maliebaan telefonisch bereiken op: 31 6 30371298 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/utrecht/maliebaan/?utm_source=GMB&utm_medium=utrecht-maliebaan&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Utrecht - Maliebaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Utrecht - Maliebaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Utrecht - Maliebaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Utrecht – Maliebaan

Bezoekers bekeken ook