Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat

Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat is een Bijles gelegen aan De Keyzerstraat 1 in Hoorn.

Lyceo Hoorn heeft sinds 2011 een vestiging op het Tabor College, afdeling Werenfridus, waar ze huiswerkbegeleiding, bijles, studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aanbieden. Deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Tabor College Werenfridus. De vestigingsmanager, Melissa Gramsma, heeft een achtergrond in de Toegepaste Psychologie en legt de focus op passende en positieve begeleiding, het activeren van motivatie en oplossingsgericht werken. Het team staat vijf dagen per week klaar om leerlingen te helpen en er is een eigen ruimte beschikbaar om in alle rust huiswerk te maken. Huiswerkbegeleiding, bijles en andere diensten worden aangeboden op deze locatie.

Meer informatie over Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat in Hoorn

Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat is een Bijles gelegen in Hoorn op De Keyzerstraat 1.

Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat uit Hoorn kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat op de juiste plek. Bij Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan De Keyzerstraat 1 in Hoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoorn of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat. Je kan Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat telefonisch bereiken op: 31 229 745 395 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/hoorn/lyceo-tabor-college-werenfridus/?utm_source=GMB&utm_medium=hoorn-werenfridus&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Hoorn - De Keyzerstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Hoorn – De Keyzerstraat

Bezoekers bekeken ook