HT Leren op Maat

HT Leren op Maat is een Bijles gelegen aan Jan Schamhartstraat 28 in Olst.

Bijles-in-Olst.nl biedt bijlessen aan voor basisschoolkinderen in Olst en omgeving. De lessen worden aan huis gegeven om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. De docent werkt ook graag samen met scholen en besteedt aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Daarnaast biedt Bijles-in-Olst.nl ook huiswerkbegeleiding aan brugklasleerlingen die moeite hebben met plannen en begrijpen van hun huiswerk.

Meer informatie over HT Leren op Maat in Olst

HT Leren op Maat is een Bijles gelegen in Olst op Jan Schamhartstraat 28.

HT Leren op Maat uit Olst kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij HT Leren op Maat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Olst? Dan ben je bij HT Leren op Maat op de juiste plek. Bij HT Leren op Maat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Jan Schamhartstraat 28 in Olst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Olst of niet, iedereen kan contact opnemen met HT Leren op Maat. Je kan HT Leren op Maat telefonisch bereiken op: 31 6 44900005 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijles-in-olst.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar HT Leren op Maat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij HT Leren op Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HT Leren op Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. HT Leren op Maat

Bezoekers bekeken ook