Eveline Geeft Bijles

Eveline Geeft Bijles is een Bijles gelegen aan Majoraanveld 20 in Schiedam.

In deze tekst wordt aangekondigd dat de schrijver, Eveline, geen nieuwe leerlingen meer aanneemt voor het schooljaar 2021-2022. Ze biedt bijlessen aan om leerlingen te helpen met wiskunde en om hun onzekerheid hierover weg te nemen. Eveline deelt haar persoonlijke ervaring met Engels, waar ze onvoldoendes voor haalde en geen vragen durfde te stellen aan de docent uit angst voor een onbegrijpelijk antwoord. Ze benadrukt dat ze wil voorkomen dat haar leerlingen hetzelfde meemaken en dat ze er spijt van heeft dat ze zelf niet eerder hulp heeft gezocht. Wiskunde is een belangrijk vak en telt zwaar mee voor het overgaan naar een volgend leerjaar en het behalen van een diploma. Eveline biedt bijlessen aan voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en ook voor wiskunde/rekenen op het MBO/HBO-niveau.

Meer informatie over Eveline Geeft Bijles in Schiedam

Eveline Geeft Bijles is een Bijles gelegen in Schiedam op Majoraanveld 20.

Eveline Geeft Bijles uit Schiedam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Eveline Geeft Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Schiedam? Dan ben je bij Eveline Geeft Bijles op de juiste plek. Bij Eveline Geeft Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Majoraanveld 20 in Schiedam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schiedam of niet, iedereen kan contact opnemen met Eveline Geeft Bijles. Je kan Eveline Geeft Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 14901952 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.evelinegeeftbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Eveline Geeft Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Eveline Geeft Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eveline Geeft Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Eveline Geeft Bijles

Bezoekers bekeken ook