Bewust Bekwaam

Bewust Bekwaam is een Huiswerkinstituut gelegen aan Ferdinand Bolstraat 43 in Venlo.

Bewust Bekwaam biedt huiswerkbegeleiding, coaching en reflexintegratie in de regio Venlo. De focus ligt op het ontwikkelen van kwaliteiten en talenten van kinderen, het aanleren van positief denken en het aanleren van nieuwe vaardigheden en leerstrategieën. Naast begeleiding bij schoolwerk, wordt er ook aandacht besteed aan het in balans brengen van het lichaam en brein. Met behulp van lichaamsgerichte therapie wordt de hersenontwikkeling gestimuleerd. De missie van Bewust Bekwaam is om kinderen en jongeren met leerproblemen bewust bekwaam te maken, zodat ze succesvoller zijn op school. Er zijn positieve ervaringen van ouders en kinderen die geholpen zijn door Bewust Bekwaam. Naast huiswerkbegeleiding en coaching biedt Bewust Bekwaam ook trainingen aan om studievaardigheden te ontwikkelen en reflexintegratie om onderliggende oorzaken van leerproblemen aan te pakken.

Meer informatie over Bewust Bekwaam in Venlo

Bewust Bekwaam is een Huiswerkinstituut gelegen in Venlo op Ferdinand Bolstraat 43.

Bewust Bekwaam uit Venlo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bewust Bekwaam en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Bewust Bekwaam op de juiste plek. Bij Bewust Bekwaam kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Ferdinand Bolstraat 43 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen kan contact opnemen met Bewust Bekwaam. Je kan Bewust Bekwaam telefonisch bereiken op: 31 6 83552221 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bewustbekwaam.nu/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bewust Bekwaam en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bewust Bekwaam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewust Bekwaam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bewust Bekwaam

Bezoekers bekeken ook