1. Elektronica
 2. wifi versterker

Top 10 beste wifi versterkers - Test en reviews 2024

Worstel je om in elke hoek van je huis een goed wifi-signaal te krijgen?

Een wifi versterker kan helpen het bereik van je wifi-signaal te vergroten, zodat je verbonden kunt blijven, waar je ook bent in je huis. Met deze technologie kun je gemakkelijk verbinding maken met internet zonder dode zones.

Blijf verbonden met je geliefden en heb overal in huis toegang tot het internet met de beste wifi versterker van dit moment. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je belangrijke gesprekken of e-mails verliest door een slechte verbinding.

Ontdek onze top 10 beste wifi versterkers.

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Beste wifi versterkers - TOP 3 wifi versterkers

We starten met de top 3 van de beste wifi versterkers die na onze vergelijking als beste zijn beoordeeld. Wij denken dat je met de koop van een van deze wifi versterkers een wifi versterker met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding koopt. 

1. WiFi Versterker

Zoek je een manier om je WiFi-signaal thuis te verbeteren? Kijk dan eens naar de WiFi Amplifier Socket! Dit handige apparaatje kan het bereik van je draadloze netwerk helpen vergroten, zodat je kunt genieten van betere internetsnelheden en minder uitval in delen van je huis met slecht bereik. Het strakke zwarte ontwerp past bovendien mooi bij je andere apparaten en meubels. De WiFi Amplifier Socket is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Steek hem gewoon in een stopcontact en volg de instructies in de meegeleverde handleiding. In een mum van tijd geniet je van hogere internetsnelheden en een betrouwbaardere verbinding.

2. Trusted Goods® Wifi Versterker

Als je last hebt van een slechte of haperende internetverbinding, dan is de Trusted Goods Wifi Amplifier de perfecte oplossing voor jou. Dit eenvoudig te gebruiken apparaat vangt wifi-signalen van je modem op en zendt ze vervolgens met meer vermogen uit, zodat je op grotere afstanden kunt genieten van een sterker signaal. Dus zeg maar dag tegen die frustrerende bufferproblemen en geniet van een probleemloze surfervaring overal in huis.

3. TP-Link WiFi Versterker

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke manier om het bereik en de signaalsterkte van je bestaande draadloze netwerk te vergroten, dan is deze TP-Link RE450 WiFi Amplifier de perfecte oplossing. Met een paar eenvoudige stappen heb je hem in een mum van tijd aan de praat, en hij is compatibel met elke router, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over compatibiliteitsproblemen. De RE450 gebruikt de nieuwste Wireless AC standaard om gecombineerde snelheden tot 1750 Mbps te leveren, wat meer dan genoeg is om zelfs de meest veeleisende online activiteiten te ondersteunen. Bovendien wordt hij geleverd met een groot aantal andere functies zoals Gigabit bekabelde snelheid en eenvoudige WPS setup die hem tot een essentieel apparaat maken voor elk huis of kantoor.

 1. Elektronica
 2. wifi versterker

Inhoudsopgave

Top 10 - De nummers 4 t/m 10 wifi versterkers

De top 3 van de beste wifi versterkers zijn na ons onderzoek de wifi versterkers met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Maar we hebben nog meer diverse wifi versterkers voor je getest.

Mocht je in onze top 3 wifi versterkers nog geen geschikte wifi versterker voor jezelf hebben gevonden, lees snel verder voor onze nummers 4 t/m 10 in onze top 10 wifi versterkers. Vergelijk deze wifi versterkers weer met elkaar en ontdek welke wifi versterker voldoet aan jouw wensen en eisen.

Bekijk ook:

4. TP-Link RE200 Wifi Versterker

Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om het bereik en de dekking van je bestaande draadloze thuisnetwerk uit te breiden, dan is de TP-Link RE200 een uitstekende keuze. Deze AC750 range extender biedt tot 750 Mbps gecombineerde draadloze snelheid, waarvan 300 Mbps op de 2.4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband, waardoor hij ideaal is voor huizen met meerdere kamers en basisnetwerkbehoeften. De installatie is snel en eenvoudig - druk gewoon op de WPS-knop van je router en druk binnen 2 minuten op de Range Extender-knop van de RE200 om verbinding te maken. Eenmaal verbonden kun je de RE200 van de standaard halen en op een handige plaats neerzetten om je draadloze signaal uit te breiden.

5. MD-goods ® WiFi Versterker

Als je een manier zoekt om je WiFi-signaal door je hele huis uit te breiden, zoek dan niet verder dan de MD-goods WiFi Amplifier Socket. Dit gebruiksvriendelijke apparaat is in een handomdraai te installeren, en als het eenmaal werkt kun je in elke hoek van je huis genieten van WiFi. Plus, de meegeleverde Nederlandse handleiding maakt het gemakkelijk om aan de slag te gaan. Dus sluit die vervelende dode zones voor eens en altijd uit met de MD-goods WiFi Amplifier Socket.

6. PuroTech Wifi Repeater

De PuroTech Wifi Repeater is de perfecte oplossing voor iedereen die moe is van traag internet of een modem met een kort bereik. Met dit handige apparaatje kun je je Wi-Fi-signaal versterken en genieten van snelheden tot 300 Mbps. Bovendien is het volledig compatibel met 2,4 GHz netwerken. Dus of je nu op je zolder, slaapkamer, of zelfs in de tuin zit, je zult zonder problemen kunnen internetten.

7. TP-Link WA850RE WiFi Versterker

De TP-Link TL-WA850RE is de ideale oplossing voor het elimineren van dode zones in je draadloze netwerk thuis of op kantoor. Met een maximale draadloze snelheid van 300 Mbps en een Range Extender knop voor eenvoudige installatie is dit kleine apparaatje een krachtige aanvulling op elk bestaand draadloos netwerk. Bovendien kan de TL-WA850RE ook worden gebruikt als draadloze adapter om van elk bedraad apparaat een draadloos apparaat te maken - perfect om oudere apparaten aan te sluiten op je nieuwe draadloze netwerk. Dus als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om het bereik en de signaalsterkte van je huidige draadloze netwerk uit te breiden, dan is de TP-Link TL-WA850RE de perfecte oplossing.

8. TP-Link RE650 WiFi Versterker

Heb je problemen met je WiFi-signaal in bepaalde delen van je huis of kantoor? De TP-Link RE650 WiFi Amplifier is er om te helpen! Dit krachtige apparaat kan het dekkingsgebied en de signaalsterkte van je bestaande draadloze netwerk uitbreiden, waardoor die vervelende "dode zones" voor eens en altijd verdwijnen. Met gecombineerde snelheden tot 2600 Mbps is de RE650 perfect voor zelfs de meest intensieve netwerktaken.

9. AVM FRITZ!Repeater WiFi versterker

De AVM FRITZ!Repeater 6000AX is de nieuwste en grootste WiFi-versterker op de markt, perfect voor huizen met meerdere apparaten en zwaar internetgebruik. Met drie radio-eenheden en een totale gegevensdoorvoer tot 6.000Mbps biedt de repeater een stabiele verbinding voor zelfs de meest veeleisende taken. Bovendien biedt de FRITZ!Repeater 6000 perfecte dekking tot in de verste uithoeken van je huis en kan hij ook worden gebruikt als bekabeld toegangspunt. Bovendien kun je met twee geïntegreerde gigabit LAN-poorten (2,5 gigabit en 1 gigabit) verbinding maken met een snelle NAS of andere netwerkapparaten zonder wifi. Of je nu 4K video streamt, online gamet of thuis werkt, met de AVM FRITZ!Repeater 6000AX blijf je razendsnel verbonden.

10. TP-Link WiFi Versterker

De TP-Link RE305 is de perfecte oplossing voor het uitbreiden van je WiFi-signaal thuis of op kantoor. Hij gebruikt de nieuwste draadloze AC-technologie om gecombineerde snelheden tot 1200 Mbps te leveren, waardoor hij ideaal is voor HD/4K streaming, vertragingsvrij gamen en het downloaden van grote bestanden. De range extender vermindert ook signaalinterferentie voor een betrouwbare dekking in je huis of kantoor. Met zijn compacte en stijlvolle ontwerp is de TP-Link RE305 een discrete manier om je WiFi-signaal te versterken.

Hoe wordt de top 10 beste wifi versterkers bepaald? - Best geteste wifi versterker van 2024

We willen een goede en overzichtelijke top 10 van de beste wifi versterkers voor je opstellen. Hiervoor moeten de diverse wifi versterkers natuurlijk objectief vergeleken worden met elkaar.

Om een zo goed mogelijke beoordeling te kunnen maken letten we onder meer op de volgende aspecten: 

 • Gebruiksgemak
 • Design
 • Duurzaamheid
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk


Door deze aspecten mee te wegen in de wifi versterkers vergelijking kun je de verschillende wifi versterkers het beste testen.

De top 3 van de beste wifi versterkers scoort gemiddeld het beste op deze aspecten en hebben volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Natuurlijk heeft niet iedereen heeft hetzelfde budget en daarom houden wij er ook rekening mee om wifi versterkers uit elke prijsklassen te bekijken.

Conclusie top 10 beste wifi versterkers

Dus, of je nu op zoek bent naar de beste wifi-versterker om je thuisnetwerk te versterken of een nieuwe kantooroplossing nodig hebt, bekijk onze lijst met de top 10 wifi-versterkers. En, zoals altijd, als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen! We helpen mensen graag bij het vinden van de perfecte technologische producten voor hun behoeften.

Veelgestelde vragen over de wifi versterkers vergelijken met elkaar

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat de top 3 beste wifi versterker de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft.  Maak je een keuze uit deze 3 wifi versterkers dan zit je goed:

 • WiFi Versterker
 • Trusted Goods® Wifi Versterker
 • TP-Link WiFi Versterker

Wij verkopen zelf geen van bovenstaande wifi versterkers. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je het product het beste kunt kopen. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch naar de beste verkoper gebracht, waar je je aankoop kan doen.

Welke producten we op de eerste plaats zetten en welke daarna op volgorde van 2 tot 10, hangt af van in hoeverre een wifi versterker voldoet aan verschillende criteria.

Bij deze wifi versterker vergelijking hebben we onder meer gelet op:

 • Gebruiksgemak
 • Uiterlijk
 • Levensduur
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Merk

De wifi versterkers die volgens ons het meeste aan deze criteria voldoen zetten we in onze top 3 beste wifi versterker in 2023. Uiteraard betekent dit niet dat de producten die buiten onze top 3 zijn gevallen geen goede wifi versterkers zijn. Alle bovenstaande 10 wifi versterkers voldoen aan de door onze gestelde review criteria.

Onze wifi versterker reviews worden onafhankelijk van andere partijen geschreven. Wij doen dit dus niet in opdracht van een fabrikant of webshop. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een een geteste wifi versterker hoger of juist lager te ranken.

Voor elk product worden dezelfde criteria gehanteerd en de review komt dus op basis van ons eigen test oordeel tot stand.

Disclaimer:

Scholierencommunity heeft bovenstaande wifi versterker reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de test!

Picture of Jan
Jan

Hallo allemaal, ik ben Jan, ik ben 37 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als onderwijzer. In mijn vakgebied heb ik dagelijks te maken met scholieren en hun vraagstukken. Met de ervaring en kennis die ik heb, zet ik reviews in elkaar en hoop ik hiermee eenieder die met vragen t.a.v school of scholieren te helpen.